Ukraina lapsed said ameeriklastelt kingiks lelusid

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
ÕNNE TOOV ÜKSSARVIK oli üks paljudest mänguasjadest, mis Kuressaares lasteaias käivad ukraina mudilased kingituseks said. Mängulooma annab üle Bradley Ulick, eemal pakib lelusid täis karpe lahti Chris Grendys.
ÕNNE TOOV ÜKSSARVIK oli üks paljudest mänguasjadest, mis Kuressaares lasteaias käivad ukraina mudilased kingituseks said. Mängulooma annab üle Bradley Ulick, eemal pakib lelusid täis karpe lahti Chris Grendys. Foto: Heldur Kajaste

Ameerika merejalaväelased ja Tallinna Oleviste koguduse pastor Heldur Kajaste tõid Saaremaal elavatele ukraina lastele kingiks USA-s kogutud mänugasju.

Heldur Kajaste sõnul on Saaremaa lelude kinkimiseks ettevõetud tuuril vaid üks peatuspaik. Kolmest mehest koosnev tiim – peale Kajaste kuuluvad sinna USA merejalaväelaste ühenduse esindajatena Bradley Ulick ja Chris Grendys – tuuritab rendibussiga mööda Eestit eelmisest nädalast. Lisaks Tallinnale on lelureisid viinud neid Jõhvi, Narva ja Antslasse. Täna sõidavad mehed Tartusse. Ees ootab Valga ja ka Läti reis.

"Istume kolmekesi ees nagu kilud karbis, kogu ülejäänud buss on mänguasju täis," ütles Kajaste naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles