FOTOGALERII JA VIDEO Saaremaa kaitseliitlased said Tõllu Rusikalt hindamatu kogemuse

Tõnis Kipper
Copy

Kaitseliidu Saaremaa maleva mere malevkonna pealik leitnant Timmo Saarestik kinnitab, et tankitõrjeõppus Tõllu Rusikas koos NATO liitlastega andis saarlastele hindamatu kogemuse.

"Kõik läks hästi, õpieesmärgid, mille olime püstitanud, saavutati ja inimesed läksid naerulsui laiali," kinnitas Saarestik Kadi raadio saates "Keskpäev".

Leitnant Saarestik rääkis, et õppustele järgnes kiire tagasiside, milleks kulus 20 minutit ja neli lehekülge täis kirjutatud pabereid, kus toodi välja, et mis läks hästi ja mida teinekord paremini teha.

"Liitlaste kommentaar oli, et mis puudutas koostööd meiega, siis see oli laitmatu ja kiiduväärt," selgitas Saarestik. "Aga neil endal sisemisi protseduure tuleb veel natukene lihvida, et nende poolt organisatsioonis asi libedamalt läheks."

Timmo Saarestiku sõnul saab Saaremaal liitlasi näha juba kindlasti novembris ja detsembris, kuid nad on ilmutanud tahet tulla siia taas ka jaanuaris, veebruaris, märtsis.

"Ja nii edasi, aga selles on süüdi saarlased ise," muigas Saarestik. "See, mida liitlane koges alates Ristilt, Lihulast, rääkimata Muhu ja Saaremaa - nad olid ikka kõrvade peal," kiitis kaitseliitlane saarlaste külalislahkust.

Kaitseliidu Saaremaa maleva hoovil korraldatud tankide ja teiste sõjamasinate näitust käis vaatama kaugelt üle tuhande inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles