“Mis sa, hing, veel tahad!” ehk Kaks aasta isa ühes peres

Karita Aunbaum
Copy
AASTA ISA MARGUS JA TEMA PERE: Elukaaslase Jaanika ning laste Melissa (11) ja Mairoldi (9) arvates on pereisa Margus aasta isa aunimetust igati väärt. Küllap kinnitaks seda ka pisipoeg Maru (1 a 2 kuud), kui ta juba rääkida oskaks.
AASTA ISA MARGUS JA TEMA PERE: Elukaaslase Jaanika ning laste Melissa (11) ja Mairoldi (9) arvates on pereisa Margus aasta isa aunimetust igati väärt. Küllap kinnitaks seda ka pisipoeg Maru (1 a 2 kuud), kui ta juba rääkida oskaks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Täna õhtul kuulutatakse juba 16. korda välja Saaremaa aasta isa, kelleks seekord Kuressaare ametikooli autoerialade õpetajana töötav Margus Kivi, kelle peres kasvab kolm last: Melissa, Mairold ja Maru. Kuid tuleb välja, et ta pole oma peres sugugi ainus, kes sel aastal austusväärset tiitlit kanda saab.

Nimelt on Margus Kivi elukaaslane Jaanika Niklas õnnega koos, sest just tema isa Heino Niklas saab Läänemaa aasta isaks. “Ehmatus oli juba siis, kui Margus ütles, ja veel suurem ehmatus tuli siis, kui isa ka veel tiitli sai," muheleb Jaanika.

Samas tunnistab ta, et siin on ka tema käsi mängus: "Me õega talle selle supi kokku keetsime." Margusega nii ei olnud, sest tema kandidatuuri seadis üles Saaremaa lasterikaste perede ühendus, kuhu pere kuulub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles