TEHNIKA Uusi naljakaid vidinaid igaks elujuhtumiks

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
LEIUTAJAD: Rait Rand (keskel) leiutas eelmise kümnendi keskpaigas TempID-nimelise toote, mis edastab inimese kehatemperatuuri otse vastavasse äppi. Sellega võideti ka Ajujahi võistlus. Pildil koos kaasleiutajate lvar Pällo (vasakul)  ja Mihkel Tedremaaga.
LEIUTAJAD: Rait Rand (keskel) leiutas eelmise kümnendi keskpaigas TempID-nimelise toote, mis edastab inimese kehatemperatuuri otse vastavasse äppi. Sellega võideti ka Ajujahi võistlus. Pildil koos kaasleiutajate lvar Pällo (vasakul) ja Mihkel Tedremaaga. Foto: MIHKEL MARIPUU /POSTIMEES

Kas tunnete, et teil oleks vaja nutikahvlit oma söömiskiiruse ohjeldamiseks või soovite oma portree röstsaiale kõrvetada? Kõike saab.

Teada-tuntud on irooniline ütlus, et lõpuks osutub võitjaks see, kellel on surres kõige rohkem asju. Aina rohkem meelitavad tootjad tarbijaid kõikvõimalike vidinatega, millest suur osa on moodsale ajale kohaselt varustatud kõikvõimalike nutifunktsioonidega. Saarte Hääl uuris asja ja tegi väikese ülevaate kiiksuga esemetest, mis elu vähemalt mõneks ajaks huvitavamaks teevad.

Foto: Internet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles