TEEME HEAD Saaremaa gümnaasiumi õpilased panustavad kogukonna heaks

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
JÕULURÕÕMU IGAÜHELE:. Kogukonnapraktika raames andsid kontserdi Sirge Kodus Kert Hiiuväin, Lauri Sepp, Marilyn Lempu ja Marleen Karelson.
JÕULURÕÕMU IGAÜHELE:. Kogukonnapraktika raames andsid kontserdi Sirge Kodus Kert Hiiuväin, Lauri Sepp, Marilyn Lempu ja Marleen Karelson. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

​Saaremaa gümnaasiumi õpilased osalesid pühapäeval kogukonnapraktika raames Hoolekandeteenuste Kuressaare Sirge Kodu advendihommikul, kus hoolealuseid rõõmustati väikse kontserdiga. Kogukonnapraktika on gümnaasiumi X klassi üks oluline osa, mille läbimist tuleb kõigil kevadel analüüsida ja kaitsta.

"Kogukonnapraktika on vabatahtlikutöö mingi organiseeritud vabatahtlike ühenduse all, mille käigus tuleb igal õpilasel vabaühenduse suunamisel tasu saamata tööd teha," selgitas kogukonnapraktika juht Merje Tammai, lisades, et see on üks osa "Saarluse ja kogukonnapraktika" õppeainest Saaremaa gümnaasiumis.

"Õpilased peavad kooli kaudu või ise leidma mõne vabaühenduse, MTÜ, kus teha 10 tundi vabatahtlikutööd," rääkis Tammai, kelle ülesanne koolis on vabaühendused ja õpilased kokku viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles