Saaremaa vallavanem ⟩ Elektrilevi ei tahtnud pakutud abi vastu võtta

Copy
MIKK TUISK
MIKK TUISK Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavanem Mikk Tuisk ütles neljapäeval vallavolikogu istungil, et vald pakkus lumetormiga kaasnenud elektrikatkestuste likvideerimiseks korduvalt Elektrilevile abiks nii tehnikat kui ka inimesi abitöödeks, kuid seda ei tahetud vastu võtta.

„Pakkusime juba alates laupäevast neile oma tehnikat, seda tegi ka päästeamet. Lisaks pakuti vabatahtlikke päästjaid ja vabatahtlikke, kuid nad ei tahtnud meie abi vastu võtta,” rääkis Tuisk. „Küsisime pühapäeval Elektrilevilt, kas teil on üldse aimu, mis metsas toimub ja kuidas te käite liine inspekteerimas,” meenutas vallavanem.

„Nad sõidavad maasturiga tee otsa, edasi sumpab üks mees mööda liini ühele poole ja teine teisele poole. Ütlesime, et pakkusime teile laupäevast saadik roomikuid, millega metsas sõita ja miks te neid ei kasuta. Lisaks pakkusime harvestere. Tegime ettepaneku, et meid kasutatakse heas mõttes ära. Päästeamet pakkus ka helikopterit. Selgus, et Elektrilevil on oma protokollid, kuidas asju tehakse ega tulnud üldse kastist välja,” tõdes Tuisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles