2024. aasta maakonna tantsupeo ideekonkurss on avatud kuu lõpuni

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Tantsupidu "Tuules"
Tantsupidu "Tuules" Foto: Merit Lehtsalu / Saarte Hääl

Saare maakonna tantsupidude traditsioon ulatub pikkade aastate taha ja taas ootab meid uus pidu 2024. aastal.

Saaremaa vallavalitsus on välja kuulutanud 2024. aasta Saare maakonna 48. tantsupeo ideekontseptsiooni konkursi: saada oma visioon ja vald paneb kokku ideed teostava kunstilise toimkonna.

Konkursitööd tuleb esitada hiljemalt 30. jaanuariks kell 15 märksõnaga „TANTSUPIDU 2024" kinnises ümbrikus aadressile Saaremaa vallavalitsus, Tallinna 10, Kuressaare 93819.

Ideekavand, mille maksimaalseks pikkuseks saab olla kolm A4 lehte, peab sisaldama:

  • peo sisulist kirjeldust, sealhulgas liigirühmade kirjeldust ja nägemust, kuidas ja millistele arengutele peaks olema suunatud tantsupeole eelnev õppe- ja ettevalmistusprotsess;
  • peo teostuse kirjeldust, sealhulgas nägemust tantsupeole eelnevale rongkäigule, tantsupeo kujundusele ja tekstilisele osale;
  • repertuaarinäiteid;
  • kirjeldust soovitud tehniliste vahendite kasutamisest.
  • Kontserdi pikkus maksimaalselt 3 tundi.

Konkursil osalemine on anonüümne, seega tuleb konkursitöö materjalid esitada kinnises ümbrikus, mille sees on kinnine ümbrik konkursil osaleja nime ja kontaktandmetega.

Ideekavandit ei hinnata, kui konkursil osaleja nimi ja kontaktandmed sisalduvad ideekavandil. Võidufondi suurus on 1500 eurot, millega kaasneb täisstsenaariumi koostamise kohustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles