Omniva kasvatas pakiautomaatide arvu

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Omniva pakiautomaat. Foto on illustratiivne.
Omniva pakiautomaat. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Omniva teatas, et on mullu kasvatanud pakiautomaatide arvu Eestis 327ni. Möödunud aastal paigaldati koostöös omavalitsustega pakiautomaadid ka mitmesse väiksemasse asulasse, kus seni pakiautomaat puudus. Väikesaartel on tagatud virtuaalne pakiväljastus, mis lihtsustab kohalike jaoks pakkide saatmist ja kätte saamist.

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on ettevõtte tegevuste fookuses pakkuda personaalsemat ning kodulähedast posti- ja pakiteenust. Selleks kohtus Omniva möödunud aastal kõigi Eesti omavalitsuste esindajatega, et vaadata ühiselt üle teenuste korraldus ning see ajakohastada.

„Üha rohkem tellitakse tooteid nii e-poodidest kui ka eraisikutelt pakiautomaatidesse ning üha vähem on seetõttu inimestel asja postkontorisse. Eriti just väiksemates kohtades laiendab e-poodidest tellimise võimalus kaubavalikut ja pakiautomaadi vahendusel saab kauba ka mugavalt kätte. Kohtumistel omavalitsuste esindajatega tuli esile läbiv trend üle Eesti, seda eriti maapiirkondades – ootus uute pakiautomaatide järele,“ ütles Kristi Unt. „Möödunud aastal paigaldas Omniva 56 uut pakiautomaati Eestisse, neist paljud väiksematesse kohtadesse, kus seni polnud ühtegi pakiautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles