Palju õnne! ⟩ Tublid saarlased pälvivad presidendilt ordeni

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
RÕÕMUSTAVAD: Punase Risti IV klassi teenetemärgi kavaler on Helgi Tammur ja Kotkaristi V klassi teenetemärgi pälvib Žanna Kreštšenko.
RÕÕMUSTAVAD: Punase Risti IV klassi teenetemärgi kavaler on Helgi Tammur ja Kotkaristi V klassi teenetemärgi pälvib Žanna Kreštšenko. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Uudis sellest, et just nemad saavad tänavu presidendilt teenetemärgi, võttis Kuressaare politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Žanna Kreštšenko, Kuressaare haigla vastutava ämmaemanda Helgi Tammuri ja Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse esimehe Kalle Koovi üllatusest lausa sõnatuks.

“Täitsa tummaks võttis,” tõdes pärast esimest ehmatust ämmaemand Helgi Tammur. “See üllatus on tappev! Sindrinahad!” hüüatas politseikapten Žanna Kreštšenko emotsionaalselt.

“Mul on südamest hea meel teie mõlema üle,” ütles heldimuspisaraid pühkides Piret Rauk, kes Kuressaare Teatri juhatuse liikmena pälvis Valgetähe IV klassi teenetemärgi mullu ning oli samuti raadio Kadi stuudiosse kutsutud. “Saada presidendilt tunnustus – see on tunnustus ülivõrdes!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles