ÜLESKUTSE ⟩ Lasterikkad pered otsivad taas peresõbralikke toidukohti

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy
Veski
Veski Foto: saaremaaveski.ee

Eesti Lasterikaste Perede Liit lükkas juba kolmandat aastat järjest hoo sisse peresõbraliku toitlustusasutuse kampaaniale. Eesmärk on leida üles ja tunnustada restorane ja kohvikuid üle Eesti, kes oma tegemistes ja toimetamistes pööravad igapäevaselt tähelepanu lastega peredele.

„Peresõbralik toidukoht on mugav ja põnev igas vanuses lastega peredele, seal valmistatakse toit tervislikult ja maitsvalt ning see serveeritakse isuäratavalt. Ootame kandideerima hubaseid kohti, kus on arvestatud laste vajadustega – olgu see lastetooli, mängunurga või tegeluskomplekti olemasolu aga ka teenindaja külalislahkus ning sõbralik meel ka pisemate külastajate küsimustele vastates,“ ütles Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. „Märgise väljaandmisega panustame peresõbralikuma ühiskonna kujundamisse, kus märgatakse ja väärtustatakse lastega peresid.“

Peresõbraliku toidukoha märgisele on oodatud kandideerima kõik restoranid ja kohvikud üle Eesti, kes näevad lastega peresid oma kliendina. Väärilised toidukohad selgitavad välja Eesti lastega pered juunikuuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles