Paadimeistrid, juustutootjad, kanakasvatajad ⟩ Saaremaa ettevõtted osalevad Tartus Maamessil

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Maamessile sõidab ka Saaremaa mahemunatootja Tanel Tang, kes esmaesitleb koostöös Anu Ait osaühinguga loodud kanade mahesööta.
Maamessile sõidab ka Saaremaa mahemunatootja Tanel Tang, kes esmaesitleb koostöös Anu Ait osaühinguga loodud kanade mahesööta. Foto: Valmar Voolaid

20.-22. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjekorras 29. maamajandusele ja maaelule pühendatud Maamess, mis võõrustab tänavu ligemale 450 põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtet kaheksast riigist. Saaremaalt osaleb Maamessil kuus ettevõtet.

Maamess on mastaapseim erialamess Baltikumis, kus osaleb igal kevadel sadu põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtteid. Messi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on korraldajatel taaskord rõõm võõrustada ettevõtteid kõikidest Eesti maakondadest, piiritagant on tulijaid Lätist, Leedust, Soomest, Austriast, Saksamaalt, Tšehhist ja Kanadast.

„Juba eelmine aasta näitas, kui Maamess peale koroonapiirangute lõppu taas toimuda sai, et rahvusvaheline messiäri on taastumas. Maamessi 70 000-ruutmeetrine näituseväljak koos statsionaarsete näitusepaviljonide ja ajutiste ehitistega on eksponentidega täidetud ning ees on ootamas väga sisukas mess,“ rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles