Kärlal jagati kuldseid karikaid

Saarte Hääl
Copy
MEDALISTID: Vasakult  Ivika Laanet-Nuut, Tiia Müürisepp, Merle Poopuu, Taivo Esko, Janek Saar ja Heiki Sullakatko.
MEDALISTID: Vasakult Ivika Laanet-Nuut, Tiia Müürisepp, Merle Poopuu, Taivo Esko, Janek Saar ja Heiki Sullakatko. Foto: Juta Valge

Möödunud reede õhtul toimusid Kärla spordihallis Kärla karikavõistlused lauatennises. Turniir peeti tähistamaks tänavu Kärla spordihalli 25. aastapäeva.

Meeste arvestuses tuli esimeseks Janek Saar, naistest Tiia Müürissepp. Teise koha võitlesid välja Heiki Sullakatko ja õrnema soo esindajate seas Merle Poopuu, kolmandaks jäid Taivo Esko ja Ivika Laanet-Nuut. Kokku osales 7 mees-ja 6 naismängijat.

"Sel aastal saab Kärla spordihall 25-aastaseks ja selleks puhuks otsustasime taas turniiri korraldada," ütles võistlust avades Kärla spordihalli juhataja Raivo Uus. Ta meenutas, et Kärla lahtist karikaturniiri lauatennises peeti 7 aastat järjest aastatel 2009-2016. Seekordne turniir oli siis kokku kaheksas. Vahepeal katkestas turniiri korraldamise järjepidevuse valdade ühinemine. Raivo Uus märkis, et lauatennist ei anna võrrelda 10-15 aastase ajaga, kui tahtjaid ja mängida soovijaid oli nii palju, et turniir tuli korraldada suisa kahepäevasena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles