Liiklustalgutel kutsutakse taas korrale kihutajaid

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Lubatud sõidukiiruse ületamise korral määratava hoiatustrahvi arvutamise alussummaks sätestatakse liiklusseaduses senise viie euro asemel seitse eurot. Foto on illustratiivne.
Lubatud sõidukiiruse ületamise korral määratava hoiatustrahvi arvutamise alussummaks sätestatakse liiklusseaduses senise viie euro asemel seitse eurot. Foto on illustratiivne. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sel nädalal, esmaspäevast pühapäevani kestvatel liiklustalgutel mõõdavad politseinikud kiirust ja rahustavad liiklust kõikjal Eestis kohtades, kus tähelepanelikud kodanikud on kihutamise probleemiks märkinud. Saaremaal ja Muhus on neid kohti kokku 40 ning väikesel Ruhnu saarel tervelt 26.

Esmaspäeva lõunal Kuressaares Torni tänaval kiirust mõõtnud Kuressaare politseijaoskonna grupijuhi Erki Välinurme sõnul on sealne 30 ala äramärgitud olnud korduvalt. “Eelmiste talgute ajal küll ühtegi rikkumist ei tuvastatud, küll aga mõõdame siin kiirust ka muul ajal,” rääkis Välinurm, kes mõni hetk hiljem juba ühe kooli kiirustaja kinni pidas.

Talgute raames tabatud kiiruseületajat ootab Välinurme sõnul ees hoiatusmenetlus, millele järgneb hoiatustrahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles