Saarte Karika I etapil motokrossis olid saarlased võidukad

Copy
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

16. aprilli varahommikust saati kostus Tumala krossirajalt mootorimürinat.

Sellel kaunil pühapäeval toimus traditsioonilise kahe saare vahelise motokrossivõistluse Saarte Karikas selle aasta I etapp.

Mootorrattaid oli stardis kahe saare peale lausa 64, mis on karikasarja senine rekord ning mõõtu võeti kaheksas erinevas masinaklassis, alates päris pisikestest koolieelikutest, kes võistlesid klassis 50PW/MINI.

Seekordse etapi võitsid saarlased. Eks innustuseks oli ka see, et eelmisel aastal jäädi karikasarja 5 etapi kokkuvõttes hiidlastele alla ja see oli meie saare motokrossi harrastajatele tugevaks motivatsiooniks.

Tumala krossirajal oli pühapäeval rohkelt peatvaatajaid ja kaasaelajaid. Loodame, et mõnedki nendest ajavad oma rattad välja ja liituvad saarlastega juba järgmistel etappidel.

Võistlustest võivad osa võtta Saare maakonna ja Hiiu maakonna elanikud, sissekirjutust omavad inimesed, elamu/suvilaga hoonestatud kinnisvara omanikud ja kõigi nimetatute järeltulijad. „Külalissõitjaid“ starti ei lubata, erandiks on MX Naised, mis on avatud klass kõigile naissoost sõitjatele. Ning samuti on lubatud starti tütarlapsed väljaspoolt saari madalamatesse klassidesse.

Karikasarja korraldavad Hiiumaa Motoharidus ja Ida-Saare Motoklubi. Järgmine karikasarja etapp toimub 14. mail Hiiumaal, Nurste krossirajal. Karikasarjas on kokku viis etappi. Infot saab Ida-Saare Motoklubi FB lehelt https://www.facebook.com/IdaSaareMotoklubi/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles