OTSE Saaremaa arengukonverents keskendub saarte digivõimalustele

Saarte Hääl
Copy
Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap uusima tehnoloogiaga valmistatud elektroonikaseadmete lahendusi nii suurtele tööstustele kui ka alustavatele idufirmadele.
Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap uusima tehnoloogiaga valmistatud elektroonikaseadmete lahendusi nii suurtele tööstustele kui ka alustavatele idufirmadele. Foto: Incap Electronics Eesti

Kuressaare teatris on reedel Saare maakonna arengukonverents, mis keskendub digitaalsete võimaluste kasutamisele saarte arenguks.

Konverentsil otsitakse vastuseid küsimustele, milliseid võimalusi ja väljakutseid kannab endas hariduse digitaliseerimine ning kust ammutada oma identiteeti elektroonilises maailmas. Lisaks arutatakse, kuidas suhestuvad nutinoored kultuuriga ning kas see on neile senises vormis mõistetav ja huvi pakkuv.

Veel uuritakse, millal saavad saared kiire interneti võrgu. Suur küsimus on, milline on Saaremaa, Muhu ja Ruhnu potentsiaal digimaailmas ja kuidas seda kõige paremini rakendada.

Konverentsi korraldavad Saare maakonna nimel Saaremaa vallavalitsus koostöös SA Saare Arenduskeskuse ja Europe Direct Saaremaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles