OTSUS TEHTUD Orissaare lasteaed ei saa lisarühma

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Orissaare lasteaed.
Orissaare lasteaed. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mõni aeg tagasi pöördusid Orissaare lasteaia direktor ja hoolekogu Saaremaa vallavalitsuse poole taotlusega luua Orissaare Päiksekiire lasteaeda lisarühm. Pärast mitmekuist menetlust otsustas vallavalitsus, et uut rühma ei tule.

"Arvestades, et sel aastal on lasteaias alustamas vähem lapsi, ei pea vallavalitsus mõistlikuks käesolevatel tingimustel uue rühma avamist," teatas vastuskirjas Saaremaa valla haridus- ja noorsootööosakonna juhataja Urmas Treiel, lisades, et Kaali, Kihelkonna, Lümanda jt lasteaedades, kus seni on ruume laiendatud, on kohti olnud puudu ka suurendatud rühmade tingimuses.

Lõppeval õppeaastal on Orissaare lasteaia nimekirjas 74 last. Hoolekogu nõusolekul on seni suurendatud lasteaiakohtade arvu 2–4-aastaste liitrühmas ja sõimerühmas. Üks laps on järjekorras siiani. Pöördumises, mis Orissaare lasteaed vallavalitsusele saatis, seisis, et rühmad on ülerahvastatud ja areneva piirkonnana, kuhu kolib aina rohkem elama noori peresid, on lasteaeda lisaruumi vaja. Olemas on isegi sobiv ruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles