SAARTE MÄNGUD Esimest korda mängude ajaloos võitsid abikaasad samal ajal kulla

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Linda ja Kaur
Linda ja Kaur Foto: Anu Vares

Guernseyl toimuvate Saarte mängude kergejõustikustaadionil algas meeste 10 000 m jooks ja naiste odavise ühel ajal. Kui Kaur Kivistik tegi kuldse finiši sai tema abikaasa Linda Kivistik kohe kirja kuldse kaare, vahendab Saaremaa Spordisõbra portaal.

„Kui Kaur kulla võitis, siis need tema viimased meetrid olid minu jaoks ikka väga põnevad,“ rääkis Linda Kivistik.

„Kui Kauril oli finišini jäänud 250 meetrit, siis oli veel väga tasavägine võistlus ja võitja selgitamine jäi viimastele meetritele. Samal ajal olin mina oma kolmandal katsel ja ei saanud enne viskele minna, kui ta oli finišis. See oli põnev ja mõlema kuld on väga oluline.“

Kaur Kivistik ütles, et odaviske sektorist mööda joostes pani ta seal küll Lindat tähele, kuid konkreetselt toimuvat ei osanud ta hinnata, sest keskenduda tuli ikkagi oma jooksule, kus paremus selgitati alles viimasel ringil.

Kaur Kivistik läbis võistlusmaa 31.10,50-ga. Linda Kivistiku võidutulemus oli 45.46.

Kulla võitis eile ka Genro Paas. Kui Genro asub Saarte mängudel kuulitõuke ringi, siis tähendab see üldjuhul ka kuldmedalit ja nii läks ka Guernseyl, alistades lähima konkurendi viimasest tõukest 7 sentimeetriga. Genro Paas sai võitjana kirja 14.82, vahendas Saaremaa Spordisõbra portaal.

Kuldne kolmik: Kaur, Linda ja Genro
Kuldne kolmik: Kaur, Linda ja Genro Foto: Anu Vares
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles