KES KEDA KIUSAB? Suurkadaka puhketalu ja selle naabrid pöörasid lootusetult tülli

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
ÜRITAVAD HEAD NÄGU TEHA: Naabrite, Metsanuka talu pererahva Marika ja Bruno Haagi sõnul käib Suurkadaka talus peolärm tihti poolde hommikusse ja mingit rahu, mille pärast paar kunagi Saksamaalt Saaremaale kolis, pole enam kuskil.
ÜRITAVAD HEAD NÄGU TEHA: Naabrite, Metsanuka talu pererahva Marika ja Bruno Haagi sõnul käib Suurkadaka talus peolärm tihti poolde hommikusse ja mingit rahu, mille pärast paar kunagi Saksamaalt Saaremaale kolis, pole enam kuskil. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kasti külas asuva Suurkadaka puhketalu naabrid väidavad, et majutusasutus ei arvesta teiste külaelanikega – nende klientide peod segavad ööund ning parkimine liiklemist. Puhketalu aga kinnitab, et kolm konkreetset perekonda lihtsalt kiusavad neid. Lahendust loodetakse olukorrale vallalt.

Saaremaa vallavalitsusele läkitatud pöördumises tuuakse välja, et kohalike öörahu rikub tihtilugu kõlarites vahel isegi kuni kella 3ni tümpsuv bass ning kui puhketalu omanike tähelepanu sellele pööratakse, ei juhtu midagi. Nõnda on tulnud paaril korral ka politsei kohale kutsuda, ehkki kirja koostanud naabrite sõnul on nad politsei asjasse segamist üritanud enamasti vältida.

Veel väidetakse, et mitmes talus elavad väikesed lapsed, kelle und rütmiline tümps segab ja kelle unerežiim on seeläbi häiritud. Samuti on vanemad elanikud kurtnud pikalt kestnud bassist tekkinud tervisehäirete üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles