Ettevõtjad nõuavad Kuressaare Veevärgi hinnatõusule pidurit

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
SIIN SEE KULU ON: Unimäe veepuhastusjaam on see koht, kus kulub palju energiat ja seega raha maapõuest pumbatava vee puhastamiseks ja veevärki andmiseks. Fotol näitab jaama juhataja Andrus Maimjärv ajakirjanikule veest raua väljafiltreerimise mahuteid.
SIIN SEE KULU ON: Unimäe veepuhastusjaam on see koht, kus kulub palju energiat ja seega raha maapõuest pumbatava vee puhastamiseks ja veevärki andmiseks. Fotol näitab jaama juhataja Andrus Maimjärv ajakirjanikule veest raua väljafiltreerimise mahuteid. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa ettevõtjate liit (SEL) teeb ettepaneku lükata kavandatud vee- ja kanalisatsiooniteenuse hinnatõus edasi või piirduda maksimaalselt 20% suuruse kallinemisega.

Saaremaa vallavalitsusele ja Kuressaare Veevärgile saadetud pöördumises märgitakse, et kevadine ja septembrikuine veekriis on selgelt ja otseselt mõjutanud ettevõtete majandustulemusi negatiivsel viisil. Nüüd lisandub veeteenuse hinnatõus.

Enim kannatavad järsust teenuste hinnatõusust toiduainetööstused, mille tegevusele on järsul hinnatõusul laastavad tagajärjed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles