Ralli korraldajad „Kuni tuul inimesi ja autosid minema ei vii, on kõik hästi!“

Copy
ROBERT JA OTT: Maailma rallimeedia jälgib pingsalt, mis toimub ja miks need kaks meest ühte autosse on sattunud. „Saaremaa saab siit kindlasti päris palju promopunkte nii turunduse maailmas kui ka asukohana,“ usuvad korraldajad.
ROBERT JA OTT: Maailma rallimeedia jälgib pingsalt, mis toimub ja miks need kaks meest ühte autosse on sattunud. „Saaremaa saab siit kindlasti päris palju promopunkte nii turunduse maailmas kui ka asukohana,“ usuvad korraldajad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Suurim mure on Saaremaa ralli korraldajate jaoks ralli stardi eel ilm. Lubab ju ralli ajaks korralikku raju, mis võib asja keeruliseks muuta.

„Kui sa autos oled, siis tõepoolest ei ole sul suurt vahet, mis ilm on. Peaasi, et on natuke nähtavust ja pidamist. Aga neil, kes peavad õues asja korraldama, on tükk tegemist, et hakkama saada,“ märkis võistluste juhiabi Henri Rump intervjuus Kadi raadiole.

Ralli direktor Villi Pihl kinnitas samuti, et sõita saab ka siis, kui tuult tulebki 30 m/s, nagu hoiatatud. „Nii kaua, kuni tuul inimesi ja autosid minema ei vii, on kõik hästi. Telgid ja asjad saab vajadusel kokku pakkida ning küll me saame ilma nendeta ka hakkama, kui vaja,“ lisas Rump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles