Saaremaa turunduse projekt sai tagasilöögi

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Saaremaa toidufestival 2023
Saaremaa toidufestival 2023 Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Koostöökogu ei kiitnud heaks Saaremaa valla projekti Saare maakonna turundamiseks rahvusvahelises meedias, vahendas BNS.

Vastavalt Saarte Koostöökogu projektitoetuse taotluste hindamise korrale ei ole võimalik neid projektide rahastuse taotlusi heaks kiita, mille koondhinnne on vähem kui 3 hindepunkti, kuna need ei vasta strateegiale. Saare maakonna turundamiseks rahvusvahelises meedias projekt kogus Saarte Koostöökogu tegevuspiirkonna hindamiskomisjonis 2,84 punkti.

"Projekti eesmärk oli kutsuda Saaremaale lähiriikede ajakirjanike, oleme seda varasemalt praktiseerinud, aga ennekõike koostöös EASiga. Et ise neid tuua, selleks pole olnud rahalist võimekust, aga samas ise tehes on valikuvõimalusi rohkem ja käed on vabamad nii selles osas kes tuleb, millised väljaanded ja millised kajastused tulevad. Selleks taotlesimegi projekti rahastust"  rääkis Visit Saaremaa turismispetsialist Kristina Mägi.

Mägi rääkis, et edaspidises plaanis nad vaatavad kriitiliselt enda eelarve üle, mida nad enda vahenditest saavad lubada ning EASiga kindlasti jätkub ka aastatepikkune koostöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles