TOIT ⟩ Jambalaya – vürtsikas, soojendav ja maitsev

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Taavi on alati sattunud ametikohtadele, kus on tarvis oma põhitöö kõrvalt ka süüa teha.
Taavi on alati sattunud ametikohtadele, kus on tarvis oma põhitöö kõrvalt ka süüa teha. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ansambel Apelsini kuulsat laulu maast nimega Jambalaya oskavad meist vähemalt ümiseda paljud. Kes aga teab, mida kujutab endast toit jambalaya? Just seda rooga tutvustab meile kuressaarlane Taavi Klein, kes oma igapäevatööd teeb tekimadruse ja laevakokana.

Taavi on meid kutsunud oma hubasesse koju vaikses äärelinnas. Täna on mereväes patrull-laeval Valve ametis olev mees töölt vaba ning valmis koduköögis midagi uut ja põnevat katsetama. Taavi tunnistab, et valmistab jambalayat, seda Kariibidelt pärit kreooli riisirooga esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles