TOIT Uhke piparkoogitort sobib kenasti pühadeaja pidulauale

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Tordi kaunistamisel ulatas vanaemale abikäe 3-aastane lapselaps Matilda Brit.
Tordi kaunistamisel ulatas vanaemale abikäe 3-aastane lapselaps Matilda Brit. Foto: Bretta Lepik

Pehme piparkoogitort valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja pohlatarretisega tuleb valmis teha paar päeva varem, kuna vürtskoogid tahavad maitsete ühtlustumiseks seista ning nii saab tort maitsvam ja mahlasem.

Jõuluajaks on meil kõigil kujunenud oma lemmikud – kes küpsetab kringlit, kes meisterdab piparkoogimajasid, kes toob jõululauale mõne hää koogi.

Kristiina Rand annab aga meile hoopis uue idee, mida tasub kindlasti ka järele proovida: piparkoogitort, mida on eriti vahva kaunistada koos pere väiksematega serveerimise päeval. Ainult kaunistusmaterjali peab siis olema korralik varu, sest väikeste sõrmede vahelt kipub vähemalt pool marjadest-piparkookidest imekiiresti suhu lipsama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles