UUE NÄDALA ILMAPROGNOOS Nullilähedane temperatuur, veidi lund ja lörtsi

Saarte Hääl
Copy
Talveilm
Talveilm Foto: freepik.com

Tänane ja homne päev möödub kõrg- ja madalrõhuala piirimail, öösel võib saartel tulla kuni kümme miinuskraadi. Uus nädal tõotab Keskkonnaagentuuri andmeil soojemaid temperatuure.

Laupäeval (9.12) püsib Venemaa kohal võimas kõrgrõhuala, Läänemerele ulatub aga aktiivse madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail puhub meil tugev kagutuul. Üksikuis paigus sajab kerget lund. Pärastlõunal lisandub lumepilvi, enamasti sajab saartel ja õhtul ka mandri lõunaservas lund. Õhutemperatuur on saartel öösel -4..-10°C, päeval -2..-7°C. Mandril on kohati selgemat taevast ja õhutemperatuur langeb öösel -10..-15°C-ni, kohati paar kraadi madalamalegi, päeval on -7..-11°C.

Pühapäeval (10.12) püsib kahe rõhuala vastasseis. Vahetevahel sajab lund, aga sadu on enamasti nõrk. Kagutuul on öösel tugev, päeval veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul öösel -1..-6, päeval 0..-4°C, mandril öösel -7..-12°C, päeval-4..-9°C.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles