Vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhatajaks saab Reelika Murd

Saarte Hääl
Copy
Reelika Murd
Reelika Murd Foto: Saaremaa vallavalitsus

Konkursikomisjon valis viie kandidaadi seast vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhatajaks praeguse sotsiaalhoolekandeteenistuse juhi Reelika Murru.

Reelika Murd osutus valituks, kuna tal on terviklik ülevaade sotsiaalosakonna teenustest ja toimimisest, samuti kitsaskohtadest ja arendusvajadustest. Ta usub oma meeskonda ning oskab märgata ja rakendada inimeste potentsiaali. Murd on väga kõrge empaatiavõimega, lahendustele orienteeritud ja sotsiaalvaldkonnas pika töökogemusega. Lisaks vastas ta oskuslikult kõikidele komisjoni esitatud küsimustele,“ põhjendas abivallavanem Riina Allik Reelika Murru kasuks otsustamist.

Reelika Murd on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Seminari sotsiaaltöö erialal ja juhib praegu Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna sotsiaalhoolekandeteenistust. Varasemalt on Murd vallavalitsuses töötanud nii sotsiaalnõuniku kui ka sotsiaalteenuste nõunikuna ja Kuressaare linnavalitsuses sotsiaalhoolekande spetsialistina.

„Kandideerisin sotsiaalosakonna juhataja ametikohale, kuna usun, et minu pikaajaline töökogemus, hariduslik ettevalmistus, koostöökogemused erinevate partneritega ja isikuomadused on andnud mulle vajalikud oskused ning teadmised sotsiaalosakonna juhatajana töötamiseks. Samuti tunnen valdkonna hallatavate asutuste töökorraldust, arenguvajadusi ja tööspetsiifikat. Soovin tagada Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna töö järjepidevuse ja leida meeskonnaga parimad lahendused selle arendamiseks,“ põhjendas Murd oma soovi kandideerida sotsiaalosakonna juhataja ametisse.

Reelika Murd asub osakonnajuhatajana tööle 1. jaanuaril 2024.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles