Saaremaa TikToki staar Miku sai Küprosel peksa

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Foto: Pilt videost

TikToki kaudu kuulsust kogunud Mihkel Alex Hunt, kasutajanimega Markminyster, on taaskord vaatajate abiga koos enda pruudi Irmaga, kasutajanimega ColaQueen, sõitnud reisile Küprosele. Reis aga pole olnud nii roosiline, kui võiks arvata.

Tiktokkerid Miku ja Irma reisisid 7 päevaks Küprosele. Nende vaatajad on varasemalt saatnud neile "dona" reisimiseks. Lahtiseletatuna on dona annetus. TikTokis tehakse terve reisi ajal ka otseülekandeid – Mihkel pole vist reisi jooksul ühtegi kainet päeva näinud ja tihtilugu oli näha kuidas ta enda pruudiga seal kakles ning lubas ka rõdult alla hüpata.

Küpose reisil oli ka Randar Luik, kasutajanimega tiktokiluik, kes kutsus Irmat ühistegevustele kaasa, mille peale Mihkel ärritus ja hakkas teda maha tegema ning sõimama „luige“ naist ja ka lapsi. Miku on varasemalt ähvardanud tal ka aknaid sisse peksta ja elamise maha põletada. Täna soovis Randar rahumeelselt kohtuda Mihkliga, et ta vabandaks enda sõnade eest. Kuid kui Mihkel tuli kohale, pani esimesena käe talle külge ning seejärel „tiktokiluik“ äsas Mihklile ja surus ta maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles