Noortekeskuses on abiks vabatahtlikud välismaalt

Tõnu Veldre
Copy
KÜLALISED NOORTEJAAMAS: Tagareas vasakult Eve Aasa, Kadri Ait, Marie Köster, Mehis Peegel. Keskel Liis Kaal, Jane Süld, Laura Karp, Álvaro Álvarez Hispaaniast, Alexandre Ronceray Prantsusmaalt, Karina Vaiksaar. Ees istuvad Liina Luik ja Tiina Luks.
KÜLALISED NOORTEJAAMAS: Tagareas vasakult Eve Aasa, Kadri Ait, Marie Köster, Mehis Peegel. Keskel Liis Kaal, Jane Süld, Laura Karp, Álvaro Álvarez Hispaaniast, Alexandre Ronceray Prantsusmaalt, Karina Vaiksaar. Ees istuvad Liina Luik ja Tiina Luks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Poole aasta jooksul abistavad Saaremaa noorsootöökeskust vabatahtlikud välismaalt.

Orissaare noortekeskuse juhataja Eve Aasa sõnul on nende külaliseks 20-aastane Álvaro Álvarez Hispaaniast, kes huvitub multimeediast, klaverimängust ja spordist. Vabatahtlik tegutseb nii noortekeskuses kui ka Orissaare gümnaasiumis ning võtab osa kogukonna ühistest tegemistest.

"Koolis osaleb ta erinevates ainetundides, tutvustades võimalusel teemaga seotult oma maa kultuuri ja temaga saab praktiseerida inglise keeles rääkimist," ütles Aasa. "Mitmed tütarlapsed tõmbasid kohe oma telefoni hispaania keele äpid, et sedagi keelt praktiseerida," lisas ta. Samal ajal püüab Álvaro õppida natuke eesti keelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles