HuNt keskendub seekord umbsõlmedele, kuid püüab leida ka sõlmimata otsi

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Konverentsil on ühe teemana esindatud ka noorte vaimne tervis. Möödunud aastal samuti Thule Kojas toimunud vaimse tervise konverentsil, arutasid noored muuhulgas, mis on sõltuvuse tunnused. Suur osa neist olid seotud vaimsete probleemidega.
Konverentsil on ühe teemana esindatud ka noorte vaimne tervis. Möödunud aastal samuti Thule Kojas toimunud vaimse tervise konverentsil, arutasid noored muuhulgas, mis on sõltuvuse tunnused. Suur osa neist olid seotud vaimsete probleemidega. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

4.–5. märtsil oodatakse huvilisi üleriigilisele huviharidus- ja noorsootöökonverentsile HuNt. Saarlaslik alateema "Sölmumine" keskendub korraldajate sõnul nii noorsootöö umbsölmedele kui püüab leida sölmimata otsi.

Juba üheksandat korda ootab Thule Kojas osalejaid põnev programm, armastatud õhtune koosviibimine ja kohtumine mõttekaaslaste ning heade sõpradega.

Konverentsil räägib veebi vahendusel haridusminister Kristina Kallas, millised mõtted huvihariduse ja üldhariduse valdkonnas ministeeriumis liiguvad. Ministeeriumi suundade tutvustamist jätkavad Riin Tamm ja Annika Viibus.

Regionaalminister Madis Kallas jagab kogemuslugu – teekond sportlasest ministriks.

Sloveenia õpetaja Tadej Trstenjak tutvustab enda riigi haridussüsteemi näitel kooli ja lapsevanemate koostöövõimalusi. Kaari Siemer ERMist avab ajarännaku meetodit.

Milline on hea näide noorsootöökorraldusest kohalikus omavalitsuses, seda tarkust avab Kaisa Orunuk Tallinna haridusametist.

Marit Kannelmäe-Geerts keskendub noorte vaimse tervise teemadele, samas liinis arutleb ka Inga Lunge, kelle ettekanne on teemal, mida saavad täiskasvanud teha paremini, et meie noori hoida.

Andero Teras avab teemat, kuidas mitmekesisuse ja noore identiteedi kujunemise toetamisel ise tasakaalus püsida?

Konverentsil osalevad üle Eesti kohalike omavalitsuste esindajaid, huvikoolide juhid, huviharidusjuhid ja -ametnikud, koolide huvijuhid, noorsootöötajad, huviringide juhendajad ja teised huvilised.

Konverentsi toetavad Saaremaa Vallavalitsus, Haridus- ja Noorteamet ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles