ALGAB RESTORANIDE NÄDAL Restod kutsuvad kohalikke head ja paremat proovima

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Mailiis Ollino

Ehkki Saaremaa Toidufestival toimub traditsiooniliselt igal aastal sügisel, on tuleval nädalal algamas Saaremaa Restoranide Nädal, mis justkui osa sellest festivalist. Lihtsalt teisel ajal.

Toidufestivali korraldaja Angela Nairis ütles Kadi raadio eetris, et tegelikult toimus ka veebruaris väike toidualane üritus ja restoranide nädal on nüüd nagu märtsikuine toidufestivali „meeldetuletamine“.

Päris igal kuul taolist meeldetuletamist siiski ei toimu. Nairise sõnul saab toiduga seotud sündmusi korraldatud täpselt nii, nagu mõte pähe tuleb ja tegijad nende mõtetega kaasa tulevad. „See ei ole ei ühe lõpp ega teise algus,“ kinnitas ta.

Tagasi üles