Haridus- ja noorteamet ootab Saaremaa koole kandideerima aasta kooli tiitlile

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Mullune aasta kool
Mullune aasta kool Foto: Erakogu

Aasta kooli konkurss on startinud ja ootab kuni 21. aprillini taas kandideerima. Sel aastal on konkursi fookus huvitavate koostöövormide rakendamisel hariduses.

Haridus- ja noorteameti aasta kooli projektijuhi Merili Kärneri sõnul on tänavu konkursi fookuses huvitavate koostöövormide rakendamine ning formaalse ja mitteformaalse õppe lõimimine. “Sel aastal tunnustatakse just neid koole, kus on väärtustatud koostöist tegutsemist ning leitud võimalusi seostada õpet vabatahtliku tegevusega eri keskkondades väljaspool kooli. Juba seitsmendat korda aset leidev konkurss pakub kooliperedele võimalust loovas ja lõbusas võtmes oma koolikeskkonna ja õppekorralduse üle reflekteerida,” lisas Kärner.

“Tänavuse konkursi fookus kõnetab mind eriti, sest õppimine ei toimu ainult koolis, vaid kõikjal meie ümber. Mind väga inspireerivad teotahtelised ja energilised inimesed, kes just väikestes piirkondades on võtmeisikuteks nii kogukonna kui koolide veduriteks,” rääkis žürii liige Lenna Kuurmaa lisades, et elab kõikidele konkursil osalejatele siiralt kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles