ABSOLUUTARVESTUSE PARIM Fitnessikuninganna Karmen Kiier püsib võidukalt troonil

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Vasakult Eesti kulturismi- ja fItnessi liidu president Ergo Metsla, saarlannast fitnessikuninganna Karmen Kiier ja võistluse peakohtunik Jevgeni Kuzmin
Vasakult Eesti kulturismi- ja fItnessi liidu president Ergo Metsla, saarlannast fitnessikuninganna Karmen Kiier ja võistluse peakohtunik Jevgeni Kuzmin Foto: Artjom Fraiman

13. aprillil Tartus A. Le Coq Sporti spordimajas toimunud traditsioonilistel Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis kuulutati bodyfitnessi absoluutarvestuses parimaks Karmen Kiier. Kõrgeid kohti saavutasid ka kolm teist kaunist saarlannat.

Lisaks üldvõidule saavutas Kiier bodyfitness mastersi üle 35-aastaste naise kategooria ja naiste bodyfitnessi üle 166 cm pikkuskategooria võidu.

Häid kohti võitsid ka teised saarlannad. Elaire Kirt saavutas 4. koha bikini mastersi üle 35-aastaste naiste kategoorias ning naiste pikkuskategoorias –169 cm pääses Kirt finaali, kus jõudis 6. kohale. Saarlannad Andra Mägi ja Hanna Keidong võistlesid bikini fitnessi naiste kategoorias +172 cm. Mägi saavutas seal 9. koha ja Keidong 11. koha. Nii Keidongi kui ka Kirdi jaoks on see esimene võistlushooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles