KORVPALLI MV Saare maakonna meeste MV põhiturniir on läbi, aprilli lõpus selgub turniirivõitja

Saarte Hääl
Copy
Möödunud nädalavahetusel sai peetud viimane põhiturniiri voor
Möödunud nädalavahetusel sai peetud viimane põhiturniiri voor Foto: Saare spordiselts

Möödunud nädalavahetusel sai peetud viimane põhiturniiri voor. Kaalul oli palju, kuna kahele viimasele Final Four-i kohale pretendeerisid kolm võistkonda. Peale 6 eelmist vooru olid endale koha „poolfinaalides“ kindlustanud BC KäSa ja Orissaare Träx.

Infopank, Chronor ja Pulvar olid võrdsete punktidega jagamas kolmandat kuni viiendat kohta, kuid omavaheliste mängude punktide vahet arvestades oli nendest kolmest kõige kehvemal positsioonil Pulvari võistkond. Kohamängudel osalemise võimaluse olid juba minetanud Spordikool/Gümnaasium ja BC Käina.

Laupäevane võistluspäev algas Infopanga ja Käina mõõduvõtuga. Infopanga kaotuse korral oleks neil kohamängudele pääsemine muutunud äärmiselt keeruliseks. See võidukohustus lisas aga Infopanga mängumeestele vaid motivatsiooni juurde ja mängu saatus otsustati suuresti ära juba esimesel veerandil. Tihke kaitse tulemusena hoiti hiidlased esimesel veerandil vaid 6 punkti peal, visates ise vastu 22 silma. Teisel veerandil suutsid Käina mängumehed end koguda ja veerandaeg võideti 4 punktiga. Teisel poolajal pani aga Infopank oma paremuse lõplikult maksma ning tulemus vormistati numbritega 109:60 Infopangale. Võitjate resultatiivsemad oli 6 kolmepunktiviset tabanud Siim Pildre (26 p), Mihkel Kõbin (26 p) ja Joonas Jõgi (24 p). BC Käina poolel tegid enim skoori 5 kolmepunktiviset tabanud Sander Kuusk (23 p), kes oli ka 6. vooru suurim korvikütt, ning Janno Johanson (15 p).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles