TEHNIKA Mitte mingi niisama autopesula

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
POLEERIMISGEENIUS: Kliendid kiidavad Erkki poleerimisoskusi ja mitte asjata – tehtu räägib enda eest.
POLEERIMISGEENIUS: Kliendid kiidavad Erkki poleerimisoskusi ja mitte asjata – tehtu räägib enda eest. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaares tegutsev autosalong Shiny CarCare on koht, kus autod saavad ilusaks ja jäävadki pikemaks selliseks. Kui neid sinna ikka ja jälle tagasi viia, et nad nagu kord ja kohus päriselt puhtaks saada ja läikima lüüa.

Sisuliselt ongi tegemist autode ilusalongiga, mille peremees Erkki Vinn on vähemalt klientide kinnitusel kohalik poleerimisgeenius. Sellest annab tunnistust kasvõi ta oma isiklik auto, mis kevadpäikeses suisa särab. Ja särama pole ta seda löönud hetk tagasi, vaid mitme päeva eest.

Kaks ja pool aastat T-Ärimajas tegutsenud kahemehe autosalong ei ole lihtsalt niisama autopesula, ütleb Vinn. “Pakume kõiki teenuseid, mida on võimalik auto iluhoolduses teha,” kinnitab ta, nõustudes, et tegemist ongi justkui autode ilusalongiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles