MÄNDJALA KÄMPING JÄÄB Legendaarne puhkekoht sai uued peremehed

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
TERE TULEMAST! Paul-Mark Pihlaga tasub ühendust võtta kõigil, kes suve Mändjalas veeta tahavad – kas puhates, töötades või vaheldumisi mõlemat tehes.
TERE TULEMAST! Paul-Mark Pihlaga tasub ühendust võtta kõigil, kes suve Mändjalas veeta tahavad – kas puhates, töötades või vaheldumisi mõlemat tehes. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Läinud sügisel teatasid üksteist aastat Mändjala kämpingut hallanud Silja ja Tarmo Vipre, et on võtnud vastu otsuse edasi liikuda ja puhkekoht otsib uut rentnikku. Pärast pikka mõtlemisaega otsustas kämpingu oma hoole alla võtta perekond Pihl.

"Jõudsime järeldusele, et see oleks äge lisandväärtus Staadioni hotellile," rääkis Mändjala kämpingu üks uutest vedajatest Paul-Mark Pihl, kuidas tegi pere otsuse kämpingukoha rentnikeks hakata.

Ise praegu Kuressaare Hariduse koolis õpetajaametit pidav ning lisaks isa Villi Pihlale kuuluva Valsi pesumaja ja Staadioni hotelliga tegelev Paul-Mark hakkab Mändjala kämpingut pidama koos vend Karl-Mathias Pihlaga. Toitlustuse võtab enda peale ToRe Toit, mida veavad noormeeste tädi Reilika Lelov koos kaaslase Toomas Malvaga. "Põnev väljakutse – see on põhiline motivatsioon, ma arvan, siin on avastamist küll ja veel," tõdes Paul-Mark Pihl.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles