Heategevuslikul matk-kontserdil Koigi rabasse koguti 205 eurot

Copy
Koigi raba.
Koigi raba. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kolmapäeval toimus heategevuslik matk-kontsert „Liikudes suve poole“ Koigi rabas, kus koguti 205 eurot. Raha on MTÜ Meelespea kontole praeguseks üle kantud.

Kuressaare Ametikooli turismiteenuste õppesuund tänab heategevusliku matk-kontserdi kõiki esinejaid ja nende juhendajaid: Kairid Toomsalu - MTÜ Saaremaa Giidide Ühing, matkajuht; Helena Kald – Orissaare Muusikakool; Õie Pärtel – Orissaare Muusikakool, juhendaja; Molly McQuoid – USA Fulbright programmi stipendiaat Eestis, inglise keele õpetaja assistent; Kati Jakobson Lott - Kuressaare Muusikakool; Tõnu Ling - Kuressaare Muusikakool; Triin Ella - Kuressaare Muusikakool, ja Tambet Tamm.

Samuti kuuluvad tänusõnad heategevusliku matk-kontserdi korraldamise toetajatele: Saarte Häälele ja Raadio Kadi OÜ-le ning Keskkonnaametile.

Heategevusorganisatsioon MTÜ Meelespea on tegutsenud Saaremaal 17 aastat. Nende üheks prioriteediks on suunata abi eelkõige saarlastele. Nii pakutakse ühingu loodud poest abivajajatele riide- ja toidunõude abi ja nõnda on paljulapselised või raskustes pered saanud poest valida kõike vajalikku.

Samuti aidatakse tasuta asjadega ka loomade varjupaika ja hooldekodusid. Oluline on ka laste ja noorte tegevuste toetamine erinevates valdkondades. Juba pikka aega on MTÜ Meelespea üheks suurürituseks olnud iga-aastane Saare maakonna erivajaduste laste jõulupeo korraldamine.

Tagasi üles