FC Kuressaare juunikuu parim mängija on Mattias Männilaan

Copy
FC Kuressaare juunikuu parim mängija Mattias Männilaan
FC Kuressaare juunikuu parim mängija Mattias Männilaan Foto: Allan Mehik

FC Kuressaare juunikuu parimaks mängijaks valiti ründaja Mattias Männilaan, kes näitas head suhtumist ja võttis palju liidriomadusi enda peale. Kuu parimat mängijat premeeritakse 100 eurose kinkekaardiga Sportlandilt.

Peatreener Roman Kožuhhovski ütles, et otsus tuli kergelt Männilaane kasuks. “Viimane kuu oli palju raskeid mänge meil ning mängudes näitas Männilaan end hea suhtumisega, võttes palju liidriomadusi enda peale,” ütles Kožuhhovski.

„Muidugi on väga suur au, et just mind nimetati kuu parimaks. Meie tiim on täis väga häid jalgpallureid,“ ütles Mattias Männilaan. „Oli olukordi, kus oleks väga tahtnud väravaid ära lüüa, aga ei löönud. Sinna jäid paar väravat õhku, aga selle üle ma liigselt ei muretse. Oleme viimane kuu hästi võidelnud, tulemus ei ole alati see, mida soovinud oleme, aga oleme endast 100% väljakule jätnud ja selle üle on vaid hea meel,“ lisas Männilaan

Kuu parima auhind on FC Kuressaare traditsiooniks saanud autasu, millega klubi tänab ja tunnustab Premium liiga hooaja jooksul igakuiselt parimat esitust ja eeskujulikku suhtumist näidanud mängijat.

Auhind antakse välja koostöös Sportland Eesti AS-ga.

Tagasi üles