JUBA PRAAMIJÄRTS Algav nädalalõpp tuleb Saaremaal ürituste- ja rahvarohke

Praamijärjekord oli Virtsu sadamas viimati tänavu jaanide ajal.
Praamijärjekord oli Virtsu sadamas viimati tänavu jaanide ajal. Foto: Sander Ilvest

Saaremaal on käes ürituste tippaeg. Sel nädalalõpul toimuvad suurüritused nagu Saaremaa Suvefest, I Land Sound, avatud talude päevad ja juba tuleval nädalal algavad Saaremaa ooperipäevad toovad saarele hulga nii omasid kui võõraid. Kas praamile veel mahub?

TS Laevad juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul on huvi Muhu- ja Saaremaale reisimiseks suur. "Suvi on oma täies ilus käes," ütles Randveer, viidates nii neljapäeval kui reedel saartele ning pühapäeval mandrile sõiduks eelmüügist ostetud piletite hulgale. "Enamikule reisidest on piletid välja müüdud ja saadaval on veel vaid varahommikused ja hilisõhtused reisid," ütles Randveer.

See aga ei tähenda, et saartele ei saa, kuna eelmüügist müüakse jätkuvalt välja ca 70% piletitest ning üldjärjekorra jaoks jääb neid 30%. "Vajadusel teeb lisareise ka parvlaev Regula," märkis Randveer, lisades, et sellegipoolest võib populaarsematel aegadel järjekord tekkida. "Palume e-pileti ostnud reisijatel tulla oma reisile ning tähelepanelikult jälgida, et parasjagu toimub laadimine piletil märgitud reisile," sõnas Randveer.

Tagasi üles