Turismihooaja lõpul on ni Kuressaares kui maal toidukohti avanud ettevõtjatelt paslik küsida, kuidas on suvi läinud ja kas uustulnukad kavatsevad jätkata.
Tellijale
UUED TOIDUKOHAD ⟩ "Toidu kõrvale alkoholi enam ei jooda. Sealt tuleb päris suur eelarveline miinus..."
Juba aprilli lõpus alustas Kuressaares uus kohvik-baar Loorber. Selle perenaine Liis Võeras leiab, et suvi vastas igati ootustele. "Meid on just kohalike poolt väga positiivselt vastu võetud," kinnitab ta. Talvel kavatsevad nad kindlasti jätkata.
Mais avas Kuressaare keskväljakul uksed restoran Söstar. Selle juht Kristi Kuuse on algusega igati rahule jäänud. "Suvi oli kena, aga eks tibusid loetakse kevadel, siis selgub lõppkokkuvõte. Talveks jääme avatuks," ütleb Kuuse.