UUED TOIDUKOHAD "Toidu kõrvale alkoholi enam ei jooda. Sealt tuleb päris suur eelarveline miinus..."

Copy
DIELA JA MARIO, MATTHIAS JA JAN on suvega rahul ja lubavad uuel hooajal Kundri kuuri kindlasti jälle lahti teha.
DIELA JA MARIO, MATTHIAS JA JAN on suvega rahul ja lubavad uuel hooajal Kundri kuuri kindlasti jälle lahti teha. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Turismihooaja lõpul on ni Kuressaares kui maal toidukohti avanud ettevõtjatelt paslik küsida, kuidas on suvi läinud ja kas uustulnukad kavatsevad jätkata.

Juba aprilli lõpus alustas Kuressaares uus kohvik-baar Loorber. Selle perenaine Liis Võeras leiab, et suvi vastas igati ootustele. "Meid on just kohalike poolt väga positiivselt vastu võetud," kinnitab ta. Talvel kavatsevad nad kindlasti jätkata.

Mais avas Kuressaare keskväljakul uksed restoran Söstar. Selle juht Kristi Kuuse on algusega igati rahule jäänud. "Suvi oli kena, aga eks tibusid loetakse kevadel, siis selgub lõppkokkuvõte. Talveks jääme avatuks," ütleb Kuuse.

Tagasi üles