Meestebuss saabub taas Saaremaale

Copy
MEESTEBUSS ehk Eesti Vähiliidu ja Viljandi haigla mobiilne diagnoosikabinet meestele.
MEESTEBUSS ehk Eesti Vähiliidu ja Viljandi haigla mobiilne diagnoosikabinet meestele. Foto: Viljandi haigla

5.-6. oktoobrini peatub Kuressaare haigla juures meestebuss ehk Eesti Vähiliidu ja Viljandi haigla mobiilne diagnoosikabinet meestele.

Vastuvõtule võib pöörduda nii konkreetse kuse- ja suguteede vaevusega kui ka profülaktiliseks kontrolliks. Regulaarne kontroll võimaldab varakult avastada nii healoomulisi kui ka onkoloogilisi probleeme. Varajane avastamine aitab kaasa ravi kergemale kulule ning tervise kiiremale taastumisele.

Diagnoosikabinetis on ultraheliaparaat eesnäärme uuringuteks, kehaanalüsaator, millega saab mõõta kaalu, pikkust, lihasmassi, rasvaprotsenti, bioloogilist vanust ning muid spetsiifilisi näitajaid.

Mobiilses meestekabinetis võtab patsiente vastu dr Teesi Sepp.

Uroloogi vastuvõtuks on vajalik saatekiri perearstilt. Saatekirjata või ravikindlustuseta on võimalus pöörduda tasulisele vastuvõtule. Ravikindlustatud inimestele kehtib visiiditasu 5 eurot.

Meestebussi külastamiseks tuleb broneerida vastuvõtuaeg digiregistratuuris või E-R kell 8-16 telefonil 434 3001. Vabu vastuvõtuaegu Kuressaares on veel 6. oktoobriks.

Mobiilne diagnoosikabinet ootab külastajaid Kuressaare haigla C ja D korpuse vahel (ligipääs tervisekeskuse parkla poolt).

Tagasi üles