HOTELLI ASEMEL KARAVAN! Turistid pole Saaremaad hüljanud, kuid nende harjumused on muutunud

Copy
ABRUKALE! Augusti alguses võõrustas Kristina Mägi (vasakul) Saaremaal National Geographicu reisiajakirjanikku Lorna Elizabeth Parkesit. Fotol veel Helina Andruškevitšus. Jahi vööris seisab fotograaf Simon Nicholas Bayada.
ABRUKALE! Augusti alguses võõrustas Kristina Mägi (vasakul) Saaremaal National Geographicu reisiajakirjanikku Lorna Elizabeth Parkesit. Fotol veel Helina Andruškevitšus. Jahi vööris seisab fotograaf Simon Nicholas Bayada. Foto: Kristina Mägi

Parvlaevade augusti üleveoandmed ja maakonna juulikuu majutusstatistika näitavad, et meie külastajate arv ei lange, vaid on jätkuvalt kerges tõusutrendis.

Augustis vedas TS Laevad Kuivastu–Virtsu liinil 109 552 sõidukit ehk 5,6% rohkem kui aasta varem samal ajal, reisijate arv oli 251 528 ehk 4,6% rohkem kui eelmise aasta augustis. Tänavused suvekuud maist kuni augustini on kõik olnud sõidukite üleveo poolest rekordilised.

Sellest aastast pärinevad ka mai- ja juunikuu reisijateveo rekordid, juulis jäi mullu püstitatud rekordist puudu 1266 reisijat, augustis aga vaid sada reisijat 2019. aastast pärinevast rekordist.

Tagasi üles