Saada vihje

TOIT Restoranivääriline roog kodus: kuldsed kartulikroketid ja hõrk siig

Copy
PARMESANISADU: Märten Sepp ja Geito Reek näitavad, millise  mängulise kergusega valmivad imemaitsvad kartulikroketid.
PARMESANISADU: Märten Sepp ja Geito Reek näitavad, millise mängulise kergusega valmivad imemaitsvad kartulikroketid. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa restoranide nädal on alati põnev võimalus avastada uusi maitseid ja saada aimu, millises suunas liigub kohalik toidukultuur. Sel aastal avanes meil suurepärane võimalus külastada värskelt avatud restorani Figo Saare Golfi klubimaja teisel korrusel. Restoranis toimetab kogenud meisterkokk Märten Sepp, kelle nimi on tuttav paljudele toidusõpradele – tema käe all loodud maitseelamusi on pakutud ka Pöide Grillis.

Figo menüü üllatas oma lihtsuse ja maitsete puhtusega. Roogade fookuses on kvaliteetsed toorained ja läbimõeldud kooslused. Just siin saime proovida kuldpruune kartulikroketeid, mis serveeriti siia, marineeritud kurkide ja siidise tikrikastmega. Need maitsed sobisid omavahel nii hästi kokku, et soovisime seda retsepti ka lugejatega jagada – sest õnneks on seda lihtne kodus järele teha.

Kui tahad oma kööki tükikest Saaremaa maitseid, siis see roog on ideaalne valik! Lase end inspireerida ja proovi järele.

Tagasi üles