Eile, 17. mail, avas Eesti Peakokkade Ühendus Muhu saarel Liiva külas üheks päevaks erakordse hüpikrestorani „Renni Jaares“, mis pakkus saareelanikele ja külalistele täiesti uut kogemust. See ainulaadne restoranielamus tõi kokku tipptasemel kokad ning saarte väiketootjate parimad maitsed, luues unikaalse kolmekäigulise menüü, mida mäletatakse veel kaua.
Pop-up restorani „Renni Jaares“ menüü koostasid ning toidu valmistasid Eesti parimad kokad nagu Urpo Reinthal (YliCool catering), Märten Sepp (Restoran Figo, Saaremaa Golf & Country Club, Pöide Grillhouse), Aljona Koch (Fotografiska Tallinn), Juhan Heinsalu (Restoran Mimosa), Koit Uustalu (GoodFood By Koit Uustalu), Taigo Lepik (PULL ja HÄRG restoranid) ning Maru Metspalu (taimed taldrikule).