Politsei kupatas napsitajad bussist minema

Andres Sepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BUSS-BAAR: Eile olid bussi uksed kõrvalistele inimestele suletud.
BUSS-BAAR: Eile olid bussi uksed kõrvalistele inimestele suletud. Foto: Maanus Masing

Kuressaares Tehnika tänaval seisvas bussis pandi kolmapäeval pidu, kuni politsei seltskonna laiali ajas ja ühe alaealise pidutseja vanematele üle andis.

Politseile teatati Tehnika 6a kinnistul toimuvast joomingust kella poole seitsme paiku õhtul. Helistaja väitel oli joojate hulgas ka alaealisi ning bussi oli lagastatud ja lõhutud.

Politseipatrull selgitas purjutanud kodanike sealviibimise asjaolusid, lõpetas peo ja joobes alaealine anti üle vanematele. Seejärel võttis piirkonnapolitseinik Žanna Kreštšenko ühendust Saaremaa vallavalitsusega, paludes üles otsida kinnistu ja bussi omanikud ning neid olukorrast teavitada.

Vallavalitsuse järelevalveteenistuse juhataja Karel Koovisk selgitas, et omanikku on nüüdseks teavitatud ja ta on lubanud bussi sealt ära koristada. 

Piirkonnapolitseinik Žanna Kreštšenko sõnul ei ole Tehnika 6a kinnistult purjus noori varem leitud ja rohkem sarnaseid kohti Kuressaares teada ei ole. 

“Omavalitsuse teavitamine sõidukist on vajalik, kuna sõiduk asub valla territooriumil,” selgitas Kreštšenko. “Ühine eesmärk seisneb selles, et meil ei oleks mahajäetud hooneid ja sõidukeid, mis võivad olla inimeste tervisele kuidagi ohuks. Tänaseks on olukord juba palju parem.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles