Kes paneb end „Teeme ära“ talgupäevale kirja, saab jäätmed tasuta ära anda

Saarte Hääl
Copy
Talgupäev
Talgupäev Foto: Urmas Luik

Traditsiooniliselt toimub maikuu esimesel laupäeval „Teeme ära“ talgupäev. Kui ka teie kogukond soovib osa võtta heakorratalgutest ja panustada puhtamasse keskkonda, registreerige end talguveebis aadressil talgud.teemeara.ee, vahendab Saaremaa Teataja.

Saaremaa vald toetab avalikelt aladelt (nt mets, park, mererand, jõe või järve kallas, teeääred) kokku kogutud jäätmete tasuta üleandmist. Kui eelregistreerute 30. aprilliks, saate avalikelt aladelt koristatud jäätmeid tasuta üle anda 1.–10. mail Kudjape jäätmejaama ja Maasi jäätmejaama.

Selleks saatke hiljemalt 30. aprillil e-kiri aadressile merili.pahapill@saaremaavald.ee järgmiste andmetega: talgujuhi nimi ja kontakttelefon, talgute toimumise kuupäev ja asukoht ning inimese nimi, kes viib jäätmed käitluskohta.

Talgute käigus kogutud jäätmed palub vald koguda liigiti. Kindlasti tuleb koguda eraldi metall, elektroonika, vanarehvid, ohtlikud jäätmed ja puhas pakend. Puhtad pakendid võib panna lähimasse avalikku pakendikonteinerisse. Jäätmete transport vastuvõtukohta tuleb ise korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles