Kuidas jäite rahule valimistulemustega?

Monika Metsmaa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Truumaa.
Johan Truumaa. Foto: Maanus Masing
Katrin Mariste.
Katrin Mariste. Foto: Maanus Masing

Katrin Mariste Kuressaarest:

Valimistulemustega olen muidugi kursis, aga olen täiesti erapooletu. Ma ise valimas ei käinud – sellepärast, et ma ei usu neid erakondade lubadusi. Üldjuhul neid ju teoks ei tehta. Kas praegusega võrreldes midagi muutub – eks see ole näha järgmisel aastal.

Asta Suurhans.
Asta Suurhans. Foto: Maanus Masing

Asta Suurhans Kuressaarest:

Nii ja naa. Ise valisin Isamaa poolt. Kuigi tulemus oli võrreldes Reformierakonnaga väike, sai Isamaa sellest, mis talle ennustati, ju palju rohkem. Kuidas asjad nüüd edasi lähevad, on raske ennustada – sõltub sellest, mis erakonnad kokku lähevad.

Aino Sepp.
Aino Sepp. Foto: Maanus Masing

Aino Sepp Kuressaarest:

Mina olen päris rahul. Ise hääletasin meie endise linnapea Urve Tiiduse poolt, kes meie tervisepargi organiseeris – käime seal kogu aeg abikaasaga jalutamas. Tiidus sai riigikokku ka. Tasapisi muutub me elu aina paremaks. Mina elu üle ei kurda – pensionär, kel on väike korter, mille eest ei pea palju maksma, saab omadega hakkama küll.

Johan Truumaa.
Johan Truumaa. Foto: Maanus Masing

Johan Truumaa Leisist:

Mina olen rahul. Valisin Keskerakonna poolt. Mina olen nii vana mees, mis mul ikka enam oodata või soovida. Meil Eestis peaks vanuritel võimaldama inimväärselt surra. Valimiste eel lubasid erakonnad pensione tõsta – seda tuleks loomulikult teha. Kas see bussisõit jääb tasuta või mitte, on mul ükskõik. Kuigi sõidan bussiga, oli see tasu, mis varem bussisõidu eest nõuti, niivõrd tühine.

Valeri Jakunin.
Valeri Jakunin. Foto: Maanus Masing

Valeri Jakunin Kuivastust:

Seda, et need tulemused sellised tulevad, nagu tulid, võis arvata. Oleksin võinud selle peale kihlveokontoris kihla vedada. Pärast Ratase valitsuse maksureformi arvasin kohe, et kindlasti võidab Reformierakond, ja ülekaalukalt. Seda, et EKRE valitsusse saab, seda ma küll ei usu. EKRE on teiste erakondade jaoks liiga eestimeelne ega taha eriti teistega koostööd teha.

Mina valimas ei käinud – sellepärast, et kõik aina lubavad, teoks ei tehta aga midagi. Seda kõike, mida lubati, pole ju võimalik täita – kust see raha võetakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles