Saaremaa Tantsutüdrukud vabariigi kolmandad

Saarte Hääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Tantsutüdrukute delegatsioon naaseb võistlustelt kolmanda kohaga.
Saaremaa Tantsutüdrukute delegatsioon naaseb võistlustelt kolmanda kohaga. Foto: Erakogu

Teist aastat koos tegutsenud Saaremaa Tantsutüdrukud tõid vabariiklikult tantsutüdrukute võistluselt auväärse kolmanda koha.

"Raske on sõnadesse panna meie praeguseid emotsioone. Olles tegutsenud alles teist aastat, ei osanud me midagi oodata. Tegime 4 kuud rasket tööd, andsime endast parima! Ja ESIMESE VÕISTLUSE LÕPETASIME KOLMANDANA!" jagasid tantsutüdrukud emotsioone enda Facebooki lehel.
23. märtsil Põlvas Mesikäpa Hallis toimunud festival-võistlus on ainus Eestis toimuv mõõduvõtt cheerleadingu valdkonnas, mis toimus tänavu juba kaheksandat korda. Võistlustele sõidab kokku tantsijad üle terve Eesti ning üritus on huvi äratanud ka naaberriikides. Tänavu osales festivalil kokku üle 150 tantsutüdruku ja parima tantsutüdrukute tiimi välja selgitamiseks hindas žürii ergutustiimide muusikavalikut, hüppeid, saltosid, tõsteid kui ka üleüldist lavalist energiat. 
Saarlasi esindas kolmeteistkümnest tüdrukust koosnev grupp, kelle kolmanda koha saavutanud tantsu loojateks olid Ly-Sandra Tohter, Mariliis Vipp ja Tiiu Haavik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles