Saaremaisele kosmeetikale kaks Hõbemuna

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com/bymukk

Mõni nädal tagasi toimunud reklaamiauhindade jagamisel tuli tunnustus ka saarlaste toodetavale looduskosmeetikale By mukk.

Kuldmuna on auhinnagala, kus tunnustatakse Eesti loovamaid reklaame, disaine, üritusi ning digi- ja kommunikatsioonilahendusi. By mukk sai shortlist´i ehk nominentide sekka kahes disaini kategoorias – rebränding ja pakend (eksklusiiv).

Mõlemas kategoorias pälvis By mukk Hõbemuna, ütles kosmeetika looja Gerda Aus. “Juba shortlist´i pääsemine oli üllatus,” tunnistas Aus. “Lootsime äramärkimist, aga tuli ka väga hea koht. See on suur ja motiveeriv tunnustus,” kinnitas ta.

By mukk töötab Ausi kinnitusel edasi nende väärtuste nimel, mille eest tunnustus saadi, pakkudes looduslike ja kvaliteetsete koostisosadega kosmeetikatooteid.

“Rannikuelanikena on meile oluline keskkonnateema eetilised materjalid ja tootmine,” sõnas Gerda Aus. “Selline poeetiline kontseptsioon annab võimaluse luua tooted, mis hoolitsevad nii inimese kui ka looduse eest.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles