Kuressaare merepäevad kergitavad esinejatelt eesriiet

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saarte Hääle arhiiv

Tänavuste Kuressaare merepäevade esimese esinejana kuulutasid korraldajad välja Itaalia ansambli Kalascima.

Kuressaare merepäevade programmijuht Piret Puusepp.
Kuressaare merepäevade programmijuht Piret Puusepp. Foto: Erakogu

Itaallased annavad 4. augustil ürituse avakontserdi Kuressaare kesklinnas. Kogu merepäevade programm avalikustatakse aprillikuu jooksul ürituse kodulehel ning sotsiaalmeediakanalites Facebook ja Instagram. “Iga nädal avaldame uusi põnevaid esinejaid,” lubas ürituse programmijuht Piret Puusepp.

Merepäevad toimuvad 4.–10. augustini üle kogu Saaremaa. Tänavuse festivali peateema on pärimus. 

Puusepa sõnul leiab sel aastal festivali kavast artiste, kes suhtuvad pärimusmuusikasse loominguliselt, säilitades sealjuures lugupidamise esivanemate ja nende pärandi suhtes. Samas leiab programmist ka paar esinejat, kes otseselt pärimusega seotud ei ole.

Kuressaare merepäevade põhikontserdid toimuvad 9. ja 10. augustil Raiekivi säärel kahel laval, päevad avatakse 4. augustil kell 19 Kuressaare kesklinnas.

1. aprilli südaööl toimus ka merepäevade pimepiletite müük. Esimesed 89 piletit müüdi välja rekordilise 13 minutiga. Eile pärastlõunal olid saadaval veel vähesed soodsa hinnaga festivalipassid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles