Liiklustalgute tulemus: kolm karistust, kümned hoiatused

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik Janis Aksiim möödab kiirust.
Politseinik Janis Aksiim möödab kiirust. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Liiklustalgutel kontrollisid politseinikud liiklust 16-s rahva poolt ohtlikuks märgitud kohas ja karistasid kolme kiiruseületajat.

Lisaks vesteldi 25 juhiga, kellest 21-le tehti suuline hoiatus kiiruseületuse eest, ühele parkimisnõuete rikkumise ja kolmele stoppmärgi eiramise eest.

Matis Sikk.
Matis Sikk. Foto: Erakogu

“Inimesed tunnevad kõige suuremat muret praamilt mahasõitvate kolonnide pärast ja seal toimuvate ohtlike möödasõitude pärast. Lisaks võib välja tuua Saia ristmiku ja Hakjala küla vahel Võhma maanteel 70 ala,” rääkis Kuressaare politsei patrullitalituse juht Matis Sikk.

Tema sõnul oli rahva poolt ohtlikeks märgitud kohtadest Kuressaare linnaga seotud kolm tänavat Uus, Arhiivi ja Nooruse ning linna kõrval asuvast Kudjape alevikust Tööstuse tänav, kus tuntakse muret reede- ja laupäevaõhtuste kihutajate pärast.

“Kokkuvõtvalt võib öelda, et suuri kiiruseületamisi me ei tuvastanud. Murekohaks on siiski möödasõidud praamikolonnides ja liiklusrikkumised kohtades, kus on varem juhtunud raskeid liiklusõnnetusi,” ütles Sikk.

Ta tuletas meelde, et järjest kevadisemate ilmadega on meie teeolud oluliselt paranenud, kuid see ei anna õigust kihutada.

“Autojuhtidel tuleb olla endiselt valvsad ja tähelepanelikud, sest teedel liigub talvise ajaga võrreldes rohkem jalakäijaid ja kergliiklejaid,” kutsub Matis Sikk kõiki eeskujulikult liiklema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles