Maamessil osaleb 13 Saaremaa ettevõtet

Saarte Hääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamessil võtab osa ka Saaremaa ettevõte Karmeli OÜ.
Maamessil võtab osa ka Saaremaa ettevõte Karmeli OÜ. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Tartu Näituste messikeskuses 25.–27. aprillil toimuvast Maamessist võtab osa ka 13 ettevõtet Saaremaalt.

Maamess on Eesti suurim mess, mis toob igal aastal kokku sadu ettevõtteid ja kümneid tuhandeid külastajaid. Tänavu tuleb messile 480 firmat 12 riigist. Kümnendik eksponentidest on välismaist päritolu, ülejäänud Eestist.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on sel aastal osalejaid kõikidest Eesti maakondadest. “Meil kui korraldajatel on hea meel, et Maamess on ülevabariigilise tuntusega ning et üha enam leiab tee messile ka võõramaine publik,” sõnas ta.

Saaremaalt osalevad Maamessil Karmeli OÜ, Saaremaa talupidajate liit, Leiba ja Tsirkust OÜ, Pihtla Puidutöökoda OÜ, Saare Talutehnika OÜ, Kasse Paadid OÜ, Westline Trade OÜ, SÕK Agritec OÜ, Metakor OÜ, Kuressaare Jäätis OÜ, A-Orbu OÜ, Muhu Liha Tulundusühistu ja Öselwise OÜ.

“Ettevõtjad suhtuvad Maamessi tõsiselt ja hoolitsevad selle eest, et külastajatel oleks võimalik tutvuda valdkonna suuremate uudistega. Ka tänavu on Maamessil hulgaliselt masinaid ja seadmeid, mida esmaesitletakse Eestis või Baltikumis just siin,” rääkis korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles